Általános információk

Vén Diófa De Lux Panzió****

A feltüntetett ár tartalmazza:

A szobaár tartalmazza:

a kiválasztott szoba árát, wifi-t , ÁFÁ-t, szobai és fürdőszobai bekészítés árát, a légkondicionáló, 1 gépjármű parkolóhelyét, korlátlan kávé és teafogyasztást. A bababarát felszerelések használatát, bekészítését.

Az ár nem tartalmazza:

Idegenforgalmi adót: 500 Ft/fő/éj (18 év felett és 70 év alatt fizetendő). A Minibár és Maxibár fogyasztását.

Szoba elfoglalása:

14:00 órától lehetséges

Szoba elhagyása:

10:00 óráig

Korai szobaelfoglalás– Early check-in (foglaltság függvényében) Kizárólag abban az esetben lehetséges, ha szabad a szoba 5000 Ft, térítési díj ellenében és 12.00 tól lehetséges.

Késői szobaelhagyás– Late check-out (foglaltság függvényében) A következő foglalás függvényében 3000 Ft, térítési díj ellenében és 12.00-ig lehetséges.

Háziállat:

Háziállatokat kizárólag előzetes egyeztetés után van módunkban fogadni 10.000 Ft kaució és oltási igazolvány ellenében. Amennyiben a vendég az általa hozott kisállatot nem jelenti be, úgy a szálláshely azonnali hatállyal távozásra szólíthatja fel a vendéget, a teljes szállásköltség megtérítése mellett. Amennyiben a háziállat kárt okoz a szoba berendezésében vagy a szálláshelyen, úgy a vendég köteles azt megtéríteni vagy extra takarítási díjat 20.000 Ft-ot fizetni.

Előleg:

A szobafoglalás előfeltétele 50%-os előrefizetés előlegszámla ellenében. A visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg vagy hitelkártyagarancia beérkezik.

Lemondási feltételek:

Minden egyéni szobafoglalás kötbérmentesen lemondható vagy módosítható érkezés előtt 14. nappal. A 14.-7 napon belüli lemondás esetén a szálláshely jogosult a szállásdíj 50% nak megfelelő térítési díjat kötbérként kiszámlázni. Amennyiben a lemondás az érkezés előtti 7 napon belül történik, úgy jogosult a szálláshely a szállásdíj 100% nak megfelelő kötbér kiszámlázására és a vendég bankkártyájának megterhelésére.

Dohányzás:

A szálláshely szobáiban a dohányzás nem megengedett. Dohányozni kizárólag a szobák erkélyein/teraszain vagy a közösségi teraszokon lehetséges. Amennyiben a vendég ezt a szabályt megszegi és kollégáink érzékelik a dohányzást a szobában, úgy a vendéget azonnali távozásra szólítják fel, és 60.000 Ft kártérítés megfizetésére kötelezik.

Szobai bekészítés:

Vendégeink a következő szobai bekészítések közül választhatnak: pezsgő, bor, ásványvíz, virág, rózsaszirom, bonbon, sütemény, gyümölcs.

SZÉP kártya elfogadása:

Panziónkban K&H, OTP és MKB SZÉP kártyával lehet fizetni, mindhárom alszámláról.