Szálláshely

Vén Diófa De Lux Panzió****

A modern stílusban megálmodott, családias Vén Diófa De Lux Panzió**** a szegedi belváros szívében, a Petőfi Sándor sugárúton található, csupán néhány percre a szegedi élet lüktető központjától, a Dugonics tértől. Szeged jelképének számító, és a 80 éves Szabadtéri játékok helyszínét jelentő Dóm tértől is csak 1200 m választja el. A belváros, kulináris különlegességeket nyújtó éttermei, mediterrán közösségi terei, kávézói, nyüzsgő sétáló utcája gyorsan és kényelmesen megközelíthető szálláshelyünkről.

Panziónkat, az udvarban álló mintegy 100 éves diófa ihlette, melynek hangulata minden szobában visszaköszön, a fa melegségét és a természetet idéző bútorokkal. 

A kellemes, modern hangulatú szállás 15 db igényesen berendezett szobával és egy udvari apartmannal áll az Önök rendelkezésére. Szobáink között mindenki megtalálja a számára legideálisabbat, ugyanis különböző igényeknek megfelelően alakítottuk ki a Standard 2 ágyas, a De Lux 2 ágyas és a Családi 3-4 ágyas szobáinkat, valamint az főépülettől különálló franciaágyas Apartmanunkat

Az idős és mozgásukban korlátozott vendégeinek Akadálymentesített szobát is tudunk biztosítani. Szobáinkban a vendégek kérésének megfelelően alakítjuk ki az ágyak elrendezését, akár „king size” francaiágy vagy különálló ágyak formájában. Mindegyik szobánkban exclusive boxspring ágy található mintegy 30 cm-es matracokkal, amely a tökéletes pihenést biztosítja vendégeink számára.  A Panziónkban 38 főnek tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani.

Szálláshelyünk, munkatársaink maximális odafigyeléssel igyekeznek gondoskodni vendégeink kellemes és pihentető időtöltéséről. Recepciónk 15 órás ügyelettel, kedves és előzékeny csapattal, és mindenekelőtt nagy szeretettel várja kedves vendégeinket 8:00-23:00 óráig.

A szobák elfoglalására 14.00-23.00 óra között van lehetőség, de természetesen későbbi érkezés is megoldható, melyről a recepciónk ad tájékoztatást. A szobákat a távozás napján 10:00 óráig van lehetősége vendégeinek használni, hogy kellemesen ki tudják pihenni magukat. Későbbi kijelentkezésre is lehetőséget biztosítunk vendégeinknek előzetes egyeztetés alapján, a szobafoglaltság függvényétől függően, 3000 Ft/szoba térítési díj ellenében.

A Vén Diófa De Lux Panzió**** családias környezetben, előzékeny és kedves személyzettel várja vendégeit egész évben!